У керамічному посуді готували їжу з давніх віків. Страви в глиняних горщиках виходять смачніше і корисніше, ніж у звичайному посуді. Приготування їжі в глиняних горщиках помітно економить час, при цьому, дозволяючи отримати в результаті ароматне і соковите блюдо.
Столовий керамічний посуд, представлений в інтернет-магазині «Дім комфорту», в процесі виробництва пройшла двічі стадію випалу при температурі до 1200 градусів і виготовлена за спеціальною технологією з натурального і екологічно чистої сировини - червоної глини, що дозволяє повністю зберігати в продуктах вітаміни, поживні речовини і аромати. За результатами державної санітарно - епідеміологічної експертизи № 05.03.02-04 / 21852, видане Міністерством охорони здоров'я України, столовий керамічний посуд зроблений згідно всіх стандартів, санітарних правил, медичних показників безпеки і відповідає умовам чинного санітарного законодавства України.
Існує кілька правил, яких необхідно ...
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб виправити його.