+380683021890
+380958616662
+380675004436
E-mail: dimkomforta@gmail.com
Київ 02002, вул. Митрополита Андрея Шептицького 22б

Статті

практикум     19 березня 2021

На що звертати увагу при виборі тандиру?

На що звертати увагу при виборі тандиру? На що звертати увагу при виборі тандиру?   Тандир є азіатська піч-жаровня в формі конуса. У ньому можна готувати практично будь-які страви: смажити м'ясо і рибу, томити овочі, запікати частини туш, наприклад, баранячу або свинячу ногу, піч коржі, робити плов і навіть кип'ятити чай. На відміну від мангала, приготування тут здійснюється не за рахунок вугілля, а за рахунок віддачі тепла прогрітими стінками пристосування. Виходячи з цього, при виборі тандиру мають значення його певні характеристики. Властивості, що впливають на вибір. Перше, і, мабуть, найважливіше - товщина стін. Чим вони товщі, тим більше тепла зможуть акумулювати в процесі топки і тим повільніше його віддаватимуть при приготуванні. Тонкостінними вважаються тандири зі стінками в 3-4 см. Влітку в них ще можна приготувати «довгограючі» страви, взимку ж з цим можуть бути проблеми. А ось жаровні, у яких товщина корпусу досягає 6-7 см, безумовно гідні вашої уваги: ...
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб виправити його.