ТАНДИР - східна піч для приготування різноманітних смачних страв, як альтернатива сучасному мангалу та барбекю. Ми пропонуємо Тандири, виготовлені з екологічно чистої білої каолінової глини, замішаної з вогнетривким шамотом і обпаленої при температурі близько 1200 градусів Цельсія. Підтвердженням екологічності наших тандирі є Висновок державної санітарно - епідеміологічної експертизи МОЗ України на тандирі № 05.03.02-04 / 4151 від 16.02.2016 року.
У Тандирі можна легко приготувати шашлик, м'ясо, рибу, овочі, коржики, запекти баранячу ногу, піцу. Це завжди: корисна і якісна їжа, різноманітність страв, зручність в приготуванні і можливість готувати в будь-який час року, незалежно від погоди. Вогонь розпалюється всередині тандира, при цьому нагріваючи стінки, які рівномірно віддадуть тепло для приготування страв. Вам не потрібно буде перевертати м'ясо, або крутити шампура і гасити вогонь, як на мангалі. Жар від розігрітих стінок тандира обсмажити продукти рівномірно з усіх ...
Тандир. Ваші запитання - наші відповіді.
Питання № 1: Чи можна розпалювати тандир на віранді або в альтанці?Відповідь: НІ, якщо в конструкції віранди або альтанки не передбачена система вентиляції над тандиром або висота альтанки менше, ніж 3-и метри. Не можна розпалювати тандир в закритих приміщеннях! При розпалюванні, висота полум'я над тандиром може сягнути більш, ніж півметра, а якщо додати до цього ще й висоту самого виробу, то вийде критично небеспечний показник.
Питання № 2: Чи можна користуватися тандиром взимку?Відповідь: Так, його можна використовувати в будь-який час року, але при достатньо мінусових температурах кожне розпалювання повинно бути таким динамічним, як і при першому розпалюванні, тобто необхідно температуру піднімати максимально плавно (читати: «Перші кроки після купівлі тандира»). Намагатися не допуськати попадання рясних ...
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб виправити його.