+380683021890
+380958616662
+380675004436
E-mail: dimkomforta@gmail.com
Київ 02002, вул. Митрополита Андрея Шептицького 22б

Статті

практикум     19 березня 2021

На що звертати увагу при виборі тандиру?

На що звертати увагу при виборі тандиру? На що звертати увагу при виборі тандиру?   Тандир є азіатська піч-жаровня в формі конуса. У ньому можна готувати практично будь-які страви: смажити м'ясо і рибу, томити овочі, запікати частини туш, наприклад, баранячу або свинячу ногу, піч коржі, робити плов і навіть кип'ятити чай. На відміну від мангала, приготування тут здійснюється не за рахунок вугілля, а за рахунок віддачі тепла прогрітими стінками пристосування. Виходячи з цього, при виборі тандиру мають значення його певні характеристики. Властивості, що впливають на вибір. Перше, і, мабуть, найважливіше - товщина стін. Чим вони товщі, тим більше тепла зможуть акумулювати в процесі топки і тим повільніше його віддаватимуть при приготуванні. Тонкостінними вважаються тандири зі стінками в 3-4 см. Влітку в них ще можна приготувати «довгограючі» страви, взимку ж з цим можуть бути проблеми. А ось жаровні, у яких товщина корпусу досягає 6-7 см, безумовно гідні вашої уваги: ...
 Інструкція до тандиру. Перші кроки після покупки тандира. ТАНДИР - східна піч для приготування різноманітних смачних страв, як альтернатива сучасному мангалу та барбекю. Ми пропонуємо Тандири, виготовлені з екологічно чистої білої каолінової глини, замішаної з вогнетривким шамотом і обпаленої при температурі близько 1200 градусів Цельсія. Підтвердженням екологічності наших тандирі є Висновок державної санітарно - епідеміологічної експертизи МОЗ України на тандирі № 05.03.02-04 / 4151 від 16.02.2016 року.   У Тандирі можна легко приготувати шашлик, м'ясо, рибу, овочі, коржики, запекти баранячу ногу, піцу. Це завжди: корисна і якісна їжа, різноманітність страв, зручність в приготуванні і можливість готувати в будь-який час року, незалежно від погоди. Вогонь розпалюється всередині тандира, при цьому нагріваючи стінки, які рівномірно віддадуть тепло для приготування страв. Вам не потрібно буде перевертати м'ясо, або крутити шампура і гасити вогонь, як на мангалі. Жар від розігрітих стінок тандира обсмажити продукти рівномірно з усіх ...
практикум     23 квітня 2013

Тандир. Запитання та відповіді.

Тандир.  Запитання та відповіді. Тандир.   Ваші запитання - наші відповіді. Питання № 1: Чи можна розпалювати тандир на віранді або в альтанці?Відповідь: НІ, якщо в конструкції віранди або альтанки не передбачена система вентиляції над тандиром або висота альтанки менше, ніж 3-и метри. Не можна розпалювати тандир в закритих приміщеннях! При розпалюванні, висота полум'я над тандиром може сягнути більш, ніж півметра, а якщо додати до цього ще й висоту самого виробу, то вийде критично небеспечний показник. Питання № 2: Чи можна користуватися тандиром взимку?Відповідь: Так, його можна використовувати в будь-який час року, але при достатньо  мінусових температурах кожне розпалювання повинно бути таким динамічним, як і при першому розпалюванні, тобто необхідно температуру піднімати максимально плавно (читати: «Перші кроки після купівлі тандира»). Намагатися не допуськати попадання рясних ...
cортувати за:
Дата  
коментарям  
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб виправити його.